Ringtones Christer Björkman - Imorgon Är En Annan Dag

0
0
0
0
0
0

Most popular the questions

📲 Can i download ringtones on iPhone?

Yes, you can download Christer Björkman - Imorgon Är En Annan Dag - Christer Björkman for iPhone. Just choose M4R format.

📲 Can i download ringtones on Android?

Yes, you can download Christer Björkman - Imorgon Är En Annan Dag - Christer Björkman for Android. Just choose MP3 format.

📲 Do i need registration?

Without registering, without money, no fees.
Lyrics

Det finns en flicka som jag går till ibland Hon tycker om mig för jag gör vad jag kan I hennes tystnad finns så mycket jag vill veta Så jag stannar hela natten Fast vi är som eld och vatten (Kom) så länge hjärtat slår (Kom) så länge spänningen finns kvar I morgon är en annan dag (Kom) så länge solen ler (Kom) så länge lusten ger och tar Så fort när allt försvinner I morgon är en annan dag Hon målar tavlor som jag aldrig får se Hon sjunger sånger när ingen sitter bredvid I hennes ögon finns en längtan efter mera Så jag stannar hela natten Fast vi är som eld och vatten (Kom) så länge hjärtat slår (Kom) så länge spänningen finns kvar I morgon är en annan dag (Kom) så länge solen ler (Kom) så länge lusten ger och tar Så fort när allt försvinner I morgon är en annan dag Tiden är som ett timglas i din hand Där sekunder och minuter blir till år Jag vill ha allt det jag får (Kom) så länge hjärtat slår (Kom) så länge spänningen finns kvar I morgon är en annan dag (Kom) så länge solen ler (Kom) så länge lusten ger och tar Så fort när allt försvinner I morgon är en annan dag I morgon är en annan dag